Kış Geldi Yeleklerimizi Giyelim

kış mevsiminde karlı alanda sahilspor dan şişme yelek giyen erkek model.

Yelek deyip geçmeyelim. Kış aylarında havalarında soğumasıyla birlikte yazın giyilen kombinler bir kenara bırakılıp, daha çok kışa uygun, kalın ve soğuk geçirmeyen, olası kar ve yağmura dayanıklı kıyafet kombinleri seçilir. Kış aylarında genellikle kazak, mont ve bot üçlüsünden vazgeçilmez, fakat birçok kişinin tercih etmediği ama sizi sıcak tutacak olan bir kıyafet daha var: yelek çeşitleri.

 

Bahse konu yelek modelleri, takım elbiselerinizi kombinlediğiniz yelek modelleri değil. Aksine, dışarıda spor yaparken veya outdoor aktiviteleri gerçekleştirirken sizi soğuktan koruyacak, içinizi ısıtacak, rahat ve kullanışlı olan pofidik yelek modelleri konusundan bahsediyoruz. 

 

Spor Çizgiler ile Göz Dolduran Yelek Modelleri

 

Bayan yelek modelleri genellikle daha şık ve tarz olmalarıyla bilinir. Hangi mağazaya giderseniz gidin aradığınız renk ve modelde bir tane yelek bulabilirsiniz. Çok soğuk olmayan havalarda mont yerine kapüşonlu yelek, kolsuz yelek tercih edebilirsiniz. Ancak bunun yerine soğuğu sevmiyorsanız tamamen sizi kaplayacak olan daha uzun, sportif ve içi çeşitli materyaller ile daha sıcak tutmaya uygun olan kaz tüyü yelek satın alabilirsiniz. Bu yelek modelleri sizi neredeyse ayak bileklerinize kadar saracak ve üretildikleri malzemeden dolayı sizleri yağmur, kar ve soğuğa karşı oldukça iyi koruyacaktır.

 

Erkek yelek modelleri de aynı şekilde çok cepli, sportif, üretildiği çeşitli maddeler sayesinde sıcak tutma özelliğine sahip olan, trikolar ve balıkçı yaka kazaklarla kombinlenebilen şişme yelekler, birçok tarza hitap eden modeller olarak ön plana çıkar. Bunlar hem günlük hayatta kullanımı kolay hem de alan kişinin üzerinde oldukça şık duran kurtarıcı kıyafetlerdir.

 

Yelek tasarımlarını iç giyim değil dış giyim olarak da tercih edebilirsiniz. Bir kot pantolonu ve kazak üzerinde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Bazı yelek modelleri kendi başına tasarımdır; püsküllü, dantel gibi ince detayları olanlar, payetliler, zımbalılar ve değişik düğmeleri bulunan yelek modelleri şeklinde çok çeşitli türlere sahiptir. Bu tarz bir yelek modeli için sade ve basit fazla karışık renkleri ve deseni olmayan bir tişörtle, bluz ile ya da düz ve kalın olmayan bir elbise kombinleyebilirsiniz.

 

Ayrıca, günümüz modasına daha çok spor ve outdoor bölümlerinde bulunan spor yelek modelleri de uygun olmaktadır. Çoğunlukla dışarıda spor giyim tercih eden insan sayısı artmış durumdadır. Sizler de bu gruba giriyorsanız, www.sahilspor.com da birbirinden farklı çeşit ve renkte spor yelek modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Kaliteli Materyallerden Üretilen Spor Yelekleri

 

Tıpkı ayakkabılar, botlar ve montlarda olduğu gibi, kullanım alanı, model, su geçirmez özellik ve iç materyali gibi çeşitli alt başlıklara ayrılabilen yelek modelleri de mevcuttur. Genellikle spor yelek modelleri su geçirmez, kaz tüyü veya polyester gibi malzemelerden üretilir.

 

Outdoor aktiviteleri günün her saatinde yapılabildiği için, gece kullanımına uygun yelek modelleri bulmak da mümkün. Outdoor aktivitelerinde kullanılmak istenen yelek renkleri genellikle daha neon, fosforlu veya beyaz şeklinde üretilir. Bazı yelek modelleri, belirli reflektör özelliğine sahip çizgiler sayesinde gece bir trekking yapılması durumunda araçlar tarafından daha rahat fark edilmeyi kolaylaştırır.

 

Outdoor aktivitelerinde kullanım sağlanacak yelek modelleri için genellikle çok cepli ve hafif olan modeller tercih edilir. Çok cepli yelek modelleri sayesinde anahtarlarını, cüzdanınızı, telefonunuzu ve hatta tek kullanımlık ilk yardım kiti gibi malzemelerinizi bile yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Çok cepli yelek modelleri, kullanım açısından da oldukça büyük konfor sağlar. Bunun yanı sıra, sıkılıp çıkarmak istediğiniz zaman kolaylıkla elinizde taşıtabilmeniz için, yumuşak ve hafif malzemelerden üretilmiş spor yelek modelleri de çok kullanışlı ve konforlu modeller arasında sayılır. Dilediğiniz yelek modelini seçerken bu maddelere dikkat etmeniz, sizlere ışık tutacaktır.

 

Hava sıcaklıklarının düşük olduğu mevsimlerde kullanmak üzere yelek satın almayı düşünüyorsanız vakit kaybetmeden www.sahilspor.com da yer alan ürünleri inceleyebilir, beğendiğiniz modeli hemen sipariş verebilirsiniz. 

Etiketler: .
Şubat 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR