Sweatshirt’ün Hayatımızdaki Vazgeçilmez Yeri

turkuaz duvar önündeki spor giyimli kırmızı sweatshirt giyen erkek.

Neredeyse herkesin gardırobunda mutlaka bulunması gereken hayat kurtarıcı giysilerden biridir sweatshirt. Eskiden sweatshirt denilince akla sadece spor yaparken kullanılması gereken bir kıyafet olarak bilinirdi ancak şu an günlük hayatın her anında tercih edilmekte.

 

İlginizi çekecek aynı zamanda ürünlerle ilgili kısa bilgiler verecek diğer konulardaki blog yazılamızı https://www.sahilspor.com/Blog web sayfasını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

 

Spor yaparken, evde otururken, sokakta vakit geçirirken hatta artık akşam gezmelerinde bile rahatlıkla giyilebilen sweatshirt modelleri, konforlu yapısı ve işlevselliği ile de ön plana çıkar. Bununla birlikte sweatshirt günümüz gençlerinin neredeyse en çok tercih ettiği ürünlerden birisidir. Peki sweatshirt  satın alma kararı verdikten sonra seçerken nelere dikkat etmeniz gerekir? Sizin için sweatshirt seçiminde yardımcı olacak konuları ele aldık.

 

Günlük Hayatın Her Ortamında Giyilebilen Sweatshirt Modelleri

 

  • Sweatshirt modelleri, farklı kesim tarzları, biçim ve renkler ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Sweatshirt tasarımlarının arasında en çok tercih edilenlerden biri kapşonlu sweatshirt modelleridir. Daha çok genç kullanıcıların tercih ettiği kapşonlu sweatshirt modelleri her yaşa uygun sweatshirt modelidir.

 

  • Sweatshirt dizaynları, üretiminde kullanılan kumaşın türüne göre de farklılık gösterir. Erkek polar modelleri ve kadın polar modelleri, farklı kumaş yapısı ile diğer modellerden ayrılır. 

 

 

 

Sweatshirt Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

  • Sweatshirt seçerken dikkat edilmesi gereken konuların başında beden ölçüleri gelir. Sweatshirt giyen kişinin omuzlarına tam oturmalı ve kollarını aktivite esnasında hareket ettirdiğinde kolları kasmamalıdır. Aynı şekilde sweatshirt giyen kişinin üzerinden kolaylıkla kayıp düşecek kadar salaş bir model ile de spor yapılmamalıdır. Aksi taktirde egzersiz sırasında rahat hareket etmeniz mümkün olmayacaktır. 

 

  • Doğru beden tercihi için Nike sweatshirt modelleri, Puma sweatshirt modelleri, Adidas sweatshirt modelleri gibi marka modellerin ürün sayfalarında bulunan beden tablolarından size uygun olan sweatshirt bedeni kolaylıkla bulabilirsiniz. Her markanın kendine has beden ölçüleri olacağı için size daha önce olmuş bir sweatshirt başka bir markada dar ya da bol gelebilir. 

 

  • Kapşonlu polar seçimi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir nokta ise ürünün kumaşıdır. Spor yaparken tercih edeceğiniz sweatshirt, terinizi kolay bir şekilde dışarı atarak kuru kalmanızı sağlayan bir kumaştan üretilmelidir. Eğer amacınız sıcak kalmak ve rüzgârdan korunmaksa kapşonlu sweatshirt modellerini tercih edebilirsiniz.  

 

  • Sweatshirt seçerken üzerinde durmanız gereken bir diğer konu ise mevsim şartlarıdır. Soğuk havalardan kendinizi korumak ve sıcak kalmak için polar swearshirt modelleri tercih edebilirsiniz. Hava sıcaklıklarının daha yüksek olduğu mevsimler ince formlu ürünleri satın alabilirsiniz. Bu kapsamda pamuklu sweatshirt tercih edilebilir. 

 

  • Sweatshirt satın alırken ürünün model ve rengini de göz önünde bulundurmalısınız. Bu aşamada tarzınıza ve giyim zevkinize göre hareket edebilirsiniz. Bu kapsamda vücut şeklinize göre karar vermek isterseniz çok yoğun desenlerin bulunduğu sweatshirt tasarımlarının sizi olduğunuzdan daha şişman göstereceğini unutmamalısınız. En risksiz ve kolay seçim olarak tek renk sweatshirt modelleri seçebilirsiniz.

 

Size uygun sweatshirt modelleri seçimi yapmak için https://www.sahilspor.com web sitesini inceleyebilirsiniz.

Etiketler: .
Şubat 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR