Tüm Koşullara Uygun Çanta Çeşitleri

Zorlu koşullarda sahilspor farkıyla temin edilen kırmızı törtlü sporcunun doğa yürüyüşündeki kamp çantası.

Çantalar, hazırlanılan kombini renklendirmeye yarayan en önemli aksesuarların başında gelir. Plajda, piknikte, seyahatte, okulda, iş yerinde, sporda, doğada, tüm koşul ve ortamlarda kullanabileceğiniz çantalar; birbirinden farklı kullanım alanları ve çeşitleri ile oldukça tarz görüntüler sağlar. Gelin çanta çeşitlerini birlikte inceleyelim.

 

Kol Çantası

 

Kol çantası günlük kullanımda sıklıkla tercih edilen ve kullanışlı yapısıyla hayatı kolaylaştıran çanta türüdür. Çok bölmeli olan modelleri ile hem düzen hem de rahatlık yakalanmasına yardımcı olur. Daha az eşya kullanımı kapasitesiyle, çok daha pratik kullanımlar sağlar. Ayrıca iş hayatının gerektirdiği şıklığı, işlevsel bir parça ile tamamlamak için de kol çantası rahatlıkla kullanılabilecek bir parçadır.

 

Bel Çantası

 

Hem sportif hem minimal hem de gösterişli stillerin odak noktasında bel çantası vardır. Bel çantası özgürlük ve hafiflik vermesi sebebiyle, oldukça sık tercih edilir. Çoğu zaman başka aksesuara ihtiyaç bırakmayacak kadar çok yönlüdür. Ayrıca aktif ve yoğun şehir hayatının en çok tercih edilen çanta modeli olan bel çantası, olabildiğince az eşya isteyenler için vazgeçilmezdir. Yürüyüşte, tatilde veya alışverişte günü rahat ve hafif geçirmek için rahatlıkla kullanılabilir.

 

Sırt Çantası

 

Genellikle seyahat zamanlarında kullanılan sırt çantaları, son derece pratik bir aksesuar olarak hayatın her alanında tercih edilir. Birden çok alanda kullanım imkânı sağlayan sırt çantası, özellikle tasarımı sayesinde eşyaların düzgün organize edilmesine olanak sağlar. Sporda sıklıkla kullanılan sırt çantaları, antrenmana gidip gelirken ekipmanlarınızın elinizin altında ve düzenli şekilde bulunmasında büyük fayda ve kolaylık sağlar. 

 

Spor çantasının fonksiyonlu olması gerektiği kadar kolay taşınabilir olarak da tasarlanmış olması gerekir. Ayrıca çantanın sahip olması gereken başka bir özellik de havalandırma sağlayarak malzemelerin kuru kalmasına olanak sağlamasıdır. Tüm bu özelliklere ve daha fazlasına sahip olan nike sırt çantası bayan ve erkek için ayrı olacak şekilde tasarlanmıştır. Havalandırma sunan açık delikli fileye ve çift askıya sahip nike sırt çantası bayan modelleri modern tasarımları ile oldukça beğenilir.

 

Erkek Modasında Çanta’nın Yeri

 

Çantalar her ne kadar kadın modasıyla bağdaştırılmış olsa da erkekler de kombinlerinde çantayı sıklıkla tercih eder. Özellikle de günlük telaşın, iş rutininin hız kesmeden ilerlediği günümüzde, taşınan eşyaların sayısı da giderek artış göstermektedir. Bunun sonucu olarak da çanta kullanımının erkekler içinde kaçınılmaz hale geldiği rahatlıkla söylenebilir.

 

Erkek kullanıcıların genellikle tercih edebileceği erkek çanta omuz bölgesine asılarak kullanılır. Bu çantalar genellikle erkek postacı çantası olarak da isimlendirilir. Gün içinde ihtiyaç duyulabilecek tüm eşyalar bu modellerde kolayca taşınır. Bu çanta çeşidi araçta, bisiklette ve toplu taşıma gibi birçok alanda da kolay kullanım keyfi sunar.

 

Erkeklerin tercihi ettiği bir diğer çanta modeli de erkek sırt çantası tasarımlarıdır. Tüm antrenman ekipmanlarını taşıyabilmek için üstten açılan, minimal ve hafif tasarıma sahip bir sırt çantası oldukça sık satın alınır. Bu kapsamda ön plana çıkan Nike sırt çantası erkek için özel tasarlanmış çeşitler sunar. Ayrıca geniş ana bölmeye sahip Nike sırt çantası erkek modelleri, su tutmaz özellikleri ve yağmur korumalı fermuarıyla da eşyalarınızı güvende tutmanıza yardımcı olur. 

 

Şık tasarlanmış bir ürün ile dış görünüme etkileyici bir hava katmak önemlidir. Özellikle tarzı sayesinde birçok kıyafetle uyum sağlayacak çanta çeşitlerini sahilspor ürün gamı içerisinde bulabilirsiniz. Adidas, Nike ve puma sırt çantası çeşitlerine göz atabilir, beğendiğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.

 

www.sahilspor.com adresinde sizlerin aradığı tüm spor çanta , spor aksesuar , modelleri birbirinden iyi fırsatlarla kaçırmayın.

Etiketler: .
Nisan 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR