Denizde, Tatilde, Sporda Şort Kombinleri

sahilspor ile şort kombinleri yaparak denize ve tatile giden insanlar

 


Yoğun bir iş temposunun tüm stresinden uzaklaşarak kendinize zaman ayırmak, ufak kaçamaklar yapmak en doğal hakkınız.  Bazen spor salonunda, bazen keyifli bir tatilde, bazen de dalgaların ezgisine teslim olduğunuz denizde, tüm bu keyifli anlarınızda gözleri üzerinize çekeceğiniz ilham verici şort kombinleri ile güzel anlarınıza şıklık, rahatlık ve renk katabilirsiniz. 
 

 

Kadınlar İçin Şort Kombin Önerileri

 

 

 

Kadınlar şık ve bakımlı görünmeye özen gösterir ve bunu en az emek ve parçayla halletmek isterler. Bu nedenle şort, kurtarıcı kombin parçasıdır. İyi haber; moda bu konuda oldukça fazla seçenek sunar. Örneğin Deniz söz konusu şort olduğunda vazgeçilmezdir. Şıktır, rahattır, modası asla geçmez. Ayrıca basic tişörtlerle, kolsuz bluzlerle kombini, oldukça tarz bir görünüm sunar. 

 

 

Şort kombini yaparken baskılı şortlara da yer verilebilirsiniz. Polka noktalarından çiçeklere, kabile baskılardan çizgilere, geometrik desenlerden sahte çita derisine, rengarenk olan bu şortlar deniz şortu olarak da sık kullanılır. Sahilde bikini üzerinde rahatlıkla deniz şortu kullanılabilir. 

 

 

Birbirinden farklı renk ve model şort modelleri arasında seçim yapmak ve kaliteli alışverişin keyfini çıkarmak için sahilspor kadın şort katogorisini inceleyebilirsiniz.

 

 

Bir diğer çeşit olan kesilmiş şortlar; eski kot pantolonlardan elde edilebilir. Üzerine crop top bir bluz giyilerek, değişik şort kombinleri yakalanabilir. Bir başka şort çeşidi olan Bermuda şortlar da tıpkı diğer çeşitler gibi oldukça fazla ilgi görmekte. Her ne kadar bazı kadınlar bol görünümleri nedeniyle tercih etmese de havadar ve rahat olmaları bazı kullanıcılar tarafından tercih sebebidir. Ayrıca bu tür modeller, blazer ceketlerle kombinlenerek şık bir görüntü sunabilir.

 

 

Chino şortları da sık satın alınan şort modellerinden biridir. Orta ile uzun yapısı ile ön plana çıkan bu modeller, bir tür yürüyüş şortu olarak da bilinir. Bu kapsamda ince, kolsuz badi üzerine alınacak pamuk, keten bir şal ile son derece havalı bir görünüm elde edebilirsiniz. Üzerinde pileler bulunan pileli şort tasarımlarını da dizden yukarı boyları ile, sade bir badi ile kombinlenerek göz yormayan bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 


Erkekler İçin Şort Kombin Önerileri

 

 

Erkek modası söz konusu olduğunda; hem rahat bir sokak stili, hem de konfor için şortlar her erkeğin gardırobunda yerini alır. Bu noktada erkek deniz şortu en rağbet gören ürünlerden biridir. Bu şortlar yaz ve tatil sezonunun erkekler için olmazsa olmaz detaylarındandır. Özellikle sahilde yürürken erkek deniz şortu kurtarıcıdır. Kombinlerin tercih edilmesindeki en temel sebep olan rahatlık, bu şort için basic bir tişörtle tamamlanabilir. 

 

 

Birbirinden farklı renk ve model şort modelleri arasında seçim yapmak ve kaliteli alışverişin keyfini çıkarmak için sahilspor erkek şort kategorisini inceleyebilirsiniz.

 

 

Spor Şort Kombin Önerileri

 

 

Şort kombinleri, spor yaparken de sıklıkla kullanılır. Spor şortu ile kombin yapılırken en temel nokta tarzı yansıtmaktır. Bu noktada dilediğiniz kadar özgür olabiliriz. Ancak aynı zamanda sağlığınızı da ikinci plana atmamaya dikkat etmelisiniz. Birbirinden renkli kapüşonlular ve yeleklerle yapabileceğiniz kombinleri, ilgilendiğiniz spor branşına göre çeşitlendirebilirsiniz. Spora başlamadan önce en temel adımlardan biri kişinin kendini iyi hissedeceği ekipmanı seçmesidir. Bunun için de bir spor şort olmazsa olmazdır. Rahatlık, dayanıklılık, işlevsellik, spor şort seçerken göz önünde bulundurulması gereken en temel hususlardandır. 

 

 

Yoğunlaşılan spor branşının ne olduğu da spor şort seçimi için önemli bir faktördür. Örneğin koşarken vücuda hava aldıracak, teri vücuttan uzaklaştıracak ürünler seçilmelidir. Kışın ise vücudu bunaltmayacak ve vücut ısısını korumayı sağlayacak spor şort tercihi yapılmalıdır. Teri vücuttan uzaklaştıracak bir spor tişörtü ile esnek ve sağlıklı bir kombin yapılabilir. 

 

 

Basketbol şortu için nefes alabilen bir kumaş tercihi hem konfor hem sağlık için doğru bir karar. Bol, uzun basketbol şortu seçiminizle tarzınızın temelini oluşturabilirsiniz. Üzerine alınan bol forma veya sweatshirtler de tarzın tamamlayıcısı olacaktır. Spor yaparken giyilen taytların üzerine diz altı şort tercihi yapılabilirsiniz. Diz altı şort, spor için oldukça kullanışlıdır. Teri uzun süre hissettirmemesi ve ısı yalıtımı için kaliteli yapısı ile ön plana çıkan adidas şort modellerine göz atabilirsiniz.

 

 

Sahilspor ürün yelpazesindeki tüm modellerin fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilir mağazamızı ziyaret edebilirainiz. Beğendiğiniz ürünü avantajlı alışveriş fırsatlarından faydalanarak hemen sipariş verebilirsiniz.

 
 

 

 

Etiketler: .
Nisan 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR