PUMAFutbol TopuPuma Orbita 6 MS Unisex Futbol Topu 083787 02 beyaz/krmz
PUMAFutbol TopuPuma Orbita 6 MS Unisex Futbol Topu 083787 02 beyaz/krmz
PUMAFutbol TopuPuma Orbita 6 MS Unisex Futbol Topu 083787 02 beyaz/krmz

Puma Orbita 6 MS Unisex Futbol Topu 083787 02 beyaz/krmz

0,00
Marka : PUMA
İndirim Oranı : %7 İndirim
Fiyat : ₺749,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺699,90(KDV Dahil)

Futbol tutkunlarının vazgeçilmez spor markaları arasında yer alan Puma’nın üst düzey teknolojiler ve dayanıklı materyalleri kullanarak futbol grubu, futbol topu kategorisinde tasarladığı yeni sezon Orbita 5 Hyb Futbol Topu modelleri; standart futbol topu ebatlarında 5 numara olarak numara olarak satışa sunulmuştur.

Puma Orbita 5 Hyb Futbol Topu modeli; performansınızı zirveye taşıyacak yapıda, eğitim için ideal dizayn ile tasarlanmıştır. Hareket kontrolünü kolaylaştırması için yumuşak top hissine sahip olan Puma Orbita 5 Hyb Futbol Topu modelleri, uzun süre bozulmayan şekil yapısı ile konforlu bir kullanım sunar.

Dikişsiz / Hibrit Yapı…

Maksimum dayanıklılık, azaltılmış su emilimi ve bozulmayan şekil yapısı için görünür dikişi olmayan, hibrit yapıda tasarlanan Puma Orbita 5 Hyb Futbol Topu modelleri; yumuşak temas, güç ve eşsiz uçuş özelliği için çoklu köpük destekli 0,8 mm. PU dış yüzey ile üretilmiştir.

32 Panelli Tasarım…

Mevcut formunu koruyabilme özelliğini çoklu panel yapısından alan Puma Orbita 5 Hyb Futbol Topu modelleri, kullanıcılarına sıradışı bir deneyim sunuyor. Şık renkli tasarıma sahip olan Puma Orbita 5 Hyb futbol topu modelleri; 32 panelli yapı ile tasarlanmıştır.

Kauçuk İç Lastik ve PAL(Puma Hava Kilidi)…

Kuvvetli hava tutuşu sağlayan kauçuk iç lastik özelliği bulunan Puma Orbita 5 Hyb futbol topu modellerinin üretiminde; %48 kauçuk, %25 poliüretan, %20 EVA ve %7 polyester malzeme kullanılmaktadır. İkonik Puma Cat logolu dış tasarımı ile zenginleştirilen Puma Orbita 5 Hyb futbol toplarını antrenmanlarınızın ilk tercihi olacaktır.

TEKNİK ÖZELLİKLER;

  • Görünür dikişi olmayan hibrit yapı,
  • %48 kauçuk, %25 poliüretan, %20 EVA ve %7 polyester malzeme,
  • Mükemmel uçuş, güç ve dokunuş hissi,
  • Eşit 32 panelli dış tasarım,
  • Çoklu köpük destekli 0,8 mm. PU dış yüzey,
  • Kauçuk iç lastik + PAL (Puma Hava Kilidi) valf,
  • Eğitim/Antrenman için ideal tasarım,
  • Puma Cat logosu,
  • Top boyutu: 5 (Standart futbol topu)
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR