NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej
NIKEMontNike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej

Nike TF RPL WINDRUNNER HD JKT Kadın Mont DH4073-206-Bej

0,00
Marka : NIKE
Fiyat : ₺2.199,00(KDV Dahil)

Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie Kadın Mont

Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie kadın mont, soğuk ve yağışlı havalara uygun olarak ve günlük kullanım için tasarlanmıştır. Ürün, gün boyu rahat etmeniz için tasarlanan giysi ve aksesuarların yer aldığı Nike Sportswear koleksiyonuna ait bir parçadır. Nike Sportswear Therma-Fit Windrunner ceket, Nike’ın orjinal rüzgarlığından ilham alan, çok yönlü ve su tutmaz bir stil sunar. Windrunner'dan alınan tasarım çizgileri, kuş tüylü dolguyu şekillendirmeye yardımcı olarak karakteristik bir Nike stili oluşturur. Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie kadın mont, Nike’ın plastik atıkları sonlandırma vizyonunun bir parçası olarak sürdürülebilir içerik ile üretilmiştir. (Ürün, herhangi bir outdoor faaliyet için uygun olmayıp sadece günlük kullanım içindir.)

Kuş Tüyü Dolgulu Yapı ve Nike Therma-Fit Teknolojisi

Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie kadın mont, soğuk havalarda sizi sıcak tutmak için kuş tüyü dolgulu bir yapıya sahiptir. Dolgulu bölmeler, yüksek yalıtım sunan beyaz ördek tüyü ile oluşturulmuştur. Ekstra ağırlık yapmadan sıcak tutan dolgulu yalıtım ısıyı hapseden hafif bir yapı sunar. Göğüs hizasındaki beyaz ördek tüyü Windrunner'ın ikonik şeklini onurlandırır. Dolgulu yalıtımı destekleyen ve sıcaklığın dengede kalmasını sağlayan Nike Therma-Fit teknolojisi ise vücudunuzun doğal ısısını kontrol etmeye yardımcı olur.

Konfor ve İşlevsellik Bir Arada

Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie kadın montun gövde ve astarı %100 polyester kumaştan meydana gelir. Su itici özelliğe sahip pürüzsüz dokuma kumaştan üretilen dış yüzey, yağıştan etkilenmeden dolaşmanızı sağlar. Bu mont, en az %50 oranında geri dönüştürülmüş polyester fiberler içeren kumaşı ile plastik atıkların azaltılmasına katkıda bulunur. Ürün, bol kesim ferah yapılıdır. Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie kadın mont, uzun kollu yapıda olup ön taraftaki tam boylu fermuar, stili kolayca giyip dışarı çıkmaya hemen hazır olmanızı sağlar. Çene altına kadar yükselen dik yaka tam boy fermuarla tamamen kapanarak kışın soğuklardan tam koruma sağlar. Entegre 3 panelli kapüşon detayı başı, enseyi ve kulakları tamamen kapatarak soğuktan korunmanızı sağlar. Ürünün fermuarlı ön el ceplerinde telefonunuzu ve anahtarlarınızı hızlıca saklayabilir ya da ısınmak için ellerinizi cebinize sokabilirsiniz. Karakteristik Nike vurgularına sahip olan ceketin göğsündeki Futura logosu düz ve mat apreye sahiptir. Manşetteki işlemeli grafik Therma-Fit teknolojisine dikkat çeker. Cep fermuarları ve ön fermuar ucundaki uzun dokuma elcikler kolay kullanım konforu sağlar.

Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie Kadın Montun Diğer Özellikleri

  • Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie, günlük kullanım için tasarlanmıştır.
  • Ürün, soğuk ve hafif yağmurlu havalara uygundur.
  • Nike Sportswear Therma-Fit Windrunner ceket, orijinal Windrunner rüzgarlığından ilham alan, su tutmaz bir cekettir.
  • Beyaz ördek tüyü yalıtımı gün boyu sıcak kalmanızı sağlar.
  • Ön göğüsteki kuş tüyü dolgusu Windrunner'dan alınan ikonik Nike stilini yansıtır.
  • Nike Therma-Fit teknolojisi soğuk havalarda sizi sıcak tutmak için vücudunuzun doğal ısısını kontrol etmeye yardımcı olur.
  • Ağırlık yapmadan sıcak tutan dolgulu yalıtım ısıyı hapseden hafif bir yapı sunar.
  • Sol göğüsteki Futura logosu, düz ve mat apreye sahiptir.
  • Göğüsteki kuş tüyü dolgu, Windrunner'ın ikonik şeklini onurlandırır.
  • Ceketin dış yüzeyi, su tutmayan pürüzsüz dokuma kumaştan meydana gelir.
  • Ön el ceplerinde telefonunuzu ve anahtarlarınızı hızlıca saklayabilir ya da ısınmak için ellerinizi cebinize sokabilirsiniz.
  • Manşetteki işlemeli grafik Therma-Fit teknolojisini vurgular.
  • Bu ürün, en az %50 oranında geri dönüştürülmüş polyester fiberden üretilmiştir.
  • Gövde ve astar: %100 polyester
  • Dolgu: Beyaz ördek tüyü
  • Nike Sportswear Therma-Fit Repel Windrunner Full-Zip Hoodie kadın montu, etiketiyle gelen yıkama talimatına uyarak makinede yıkayabilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR