NIKEYürüyüş KoşuNike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri
NIKEYürüyüş KoşuNike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri
NIKEYürüyüş KoşuNike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri
NIKEYürüyüş KoşuNike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri

Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri

0,00
Marka : NIKE
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺799,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺599,90(KDV Dahil)

Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı

Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı, markanın erkek antrenman ayakkabı koleksiyonunda yer alan başarılı ürünlerinden biridir. Sahada ve kapalı alanlarda yapılan spor antrenmanları için kullanıma uygun olan bu model işlevsel bir deneyim sunar. Dayanıklılık, esneklik ve dengeyi bir araya getiren bu tasarım ile hem pistte hız egzersizi yapabilir hem de kapalı alanda ağırlık kaldırabilirsiniz. Ağırlık kaldırırken denge sağlamak için topuğun alt kısmı daha kalın yapıda tasarlanmıştır. Spor antrenmanı sırasında her hareketinizi destekleyen model, kauçuk doku ile sağlam bir tutuş sağlar. Üst kısımdaki file yapı, ayağın nefes almasına yardımcı olur. Sağlam tutuş, destekleyici koruma ve dayanıklılık gibi bir antrenman ayakkabısında aradığınız tüm özellikleri bulabileceğiniz bu stil ile zaman kaybetmeden harekete geçebilirsiniz.

Destekleyici Yastıklama

Antrenman ayakkabılarında stilin ayağa tam oturması verimli bir spor için önem teşkil eder. Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı, topuk kısmından bağcıklara kadar oluşturduğu destekleyici yapı ile ayağa tam oturarak konforlu bir kullanımı amaçlar. Yastıklama sağlayan yumuşak köpüğün yan bölümleri, sağa ve sola hareketlerde ayağı korumak için yüksektir.

Çok Yönlü Tutuş Gücü

Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı, sahadan spor salonuna kadar her alanda başarılı tutuş sağlar. Gerek spor salonu gibi kapalı antrenman alanı zemininde gerekse pistte spor yaparken her türlü hareketinizi destekler. Düz taban yapısı, ağırlık kaldırırken denge sağlamak için topuk çevresinde daha geniştir. Ön kısım, kısa koşular ve hız antrenmanları için daha ince yapıda tasarlanmıştır.

Fayda Sağlayan Tasarım Detayları

Yan kısımdaki tek yönlü kauçuk tutuş dokusu, spor sırasında kavrayış sunarken aynı zamanda ürüne farklı bir stil kazandırır. Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı, üst kısmında yer alan file yapı ile nefes alabilir özelliktedir. Bu özellik ayağın hava almasına destek olarak rahat hareket etmesini sağlar. Bağcıkların ve burun kısmının etrafındaki yüzeyler zorlu salon antrenmanları için dayanıklılık kazandırmayı amaçlar.

Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı Özellikleri

  • Nike MC Trainer Training Erkek Spor Ayakkabı, erkek antrenman ayakkabısı olarak kullanıma uygundur.
  • Topuk kısmından bağcıklara kadar uzanan destekleyici yapı, modelin ayağa tam oturmasını sağlar.
  • Esneklik, denge ve dayanıklılığı bir araya getiren bu stil, antrenman yaparken her hareketi destekler.
  • Üst kısımdaki file yapı nefes alabilirlik sunarak ayağın hava almasına yardımcı olur.
  • Hem saha hem de kapalı alanda yapılan antrenmanlara uygun çok yönlü stil.
  • Yan kısımda yer alan tek yönlü kauçuk tutuş, spor sırasında kavrayış sunar.
  • Ayakkabının taban kısmı ağırlık kaldırırken denge sağlamak için topuk çevresinde daha geniş bir yapıda tasarlanmıştır.
  • Ayakkabının ön kısmı kısa koşular ve hız egzersizleri için daha incedir.
  • Yastıklama sağlayan köpüğün yan kısımları sağa ve sola doğru hareketlerde ayağı korumak için yüksek yapıdadır.
  • Burun kısmı ve bağcık etrafındaki yüzeyler zorlayıcı salon antrenmanları için dayanıklılık kazandırır.
  • Kauçuk doku, pistten ve antrenman alanı zeminine kadar farklı alanlarda tutuş sağlar.
Etiketler
Nike, Nike Mc, Nike Mc Trainer, Nike Mc Trainer Erkek, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Koşu CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Ayakkabı, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek Yürüyüş CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek Koşu, Nike Mc Trainer Erkek Koşu Ayakkabı, Nike Mc Trainer Erkek Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek Koşu CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek Ayakkabı, Nike Mc Trainer Erkek Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Erkek CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Yürüyüş, Nike Mc Trainer Yürüyüş Koşu, Nike Mc Trainer Yürüyüş Koşu Ayakkabı, Nike Mc Trainer Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Yürüyüş Koşu CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Yürüyüş Ayakkabı, Nike Mc Trainer Yürüyüş Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Yürüyüş CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Koşu, Nike Mc Trainer Koşu Ayakkabı, Nike Mc Trainer Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Koşu CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer Ayakkabı, Nike Mc Trainer Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Trainer CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek, Nike Mc Erkek Yürüyüş, Nike Mc Erkek Yürüyüş Koşu, Nike Mc Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı, Nike Mc Erkek Yürüyüş Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek Yürüyüş Koşu CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek Yürüyüş Ayakkabı, Nike Mc Erkek Yürüyüş Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek Yürüyüş CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek Koşu, Nike Mc Erkek Koşu Ayakkabı, Nike Mc Erkek Koşu Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek Koşu CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek Ayakkabı, Nike Mc Erkek Ayakkabı CU3580-001-Gri, Nike Mc Erkek CU3580-001-Gri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR