NIKEFutbol TopuNike Futbol Topu Unisex Futbol Topu CU8047-100-1-BEYAZ-Y.
NIKEFutbol TopuNike Futbol Topu Unisex Futbol Topu CU8047-100-1-BEYAZ-Y.
NIKEFutbol TopuNike Futbol Topu Unisex Futbol Topu CU8047-100-1-BEYAZ-Y.
NIKEFutbol TopuNike Futbol Topu Unisex Futbol Topu CU8047-100-1-BEYAZ-Y.

Nike Futbol Topu Unisex Futbol Topu CU8047-100-1-BEYAZ-Y.

0,00
Marka : NIKE
Fiyat : ₺999,90(KDV Dahil)

Nk Academy Team

Futbol dünyasına damga vuran spor markaları arasında bulunan Nike markasının en gelişmiş teknolojilerden yararlanarak futbol grubu, futbol topu kategorisinde tasarladığı Nk Academy Team modeli; standart futbol topu ebatlarında 5 numara olarak tasarlanmıştır.

Top havada uçarken tutarlı dönüş sağlayan özel oluklar ile tasarlanan yeni Nike Nk Academy Team futbol topu modelleri, 12 panelli tasarımı ve ön yüzeye eklenen Nike Swoosh logosu karşımıza çıkıyor. Nike Nk Academy Team futbol toplarında kullanılan bu özel yapı sayesinde, sahada onu kolayca görebileceksiniz.

Kaliteli ve Dayanıklı Materyal…

Birden çok materyal kullanılarak üretilen Nike Nk Academy Team futbol topu modelleri, her gün kullanıma uygun formda, dayanıklı ve kolay aşınmayan yapıda tasarlanmıştır. Nk Academy Team futbol topları; %60 kauçuk, %15 poliüretan, %13 polyester ve %12 EVA materyallerin bir araya getirilmesi ile üretilmekte olduğundan, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Nike AerowSculpt Teknolojisi…

Her zeminde kullanıma uygun formda tasarlanan Nk Academy Team futbol toplarında kullanılan Nike Aerowsculpt teknolojisi ile kalıplı oluklara sahip olduğundan isabetli vuruşlar yapmanıza destek sağlar. Hava basıncını ve şeklini koruması için eklenen kauçuk iç lastik özelliğine sahip Nike Nk Academy Team futbol topları, Aerowsculpt teknolojisi sayesinde; havanın topun etrafında daha kolay hareket etmesini sağlamak için topun yüzeyindeki özelliklerden faydalanmasını sağlar.

Güçlendirilmiş Kauçuk İç Lastik…

Dayanıklı tasarımı ile dikkat çeken Nike Nk Academy Team futbol topları, özel dış kaplaması ile uzun süreli kullanım sunuyor. Dayanıklılık derecesini arttırmak için eklenen kauçuk iç lastik özelliğine sahip Nike Nk Academy Team futbol topları, kalıplanmış 12 panelli bir yapıya sahiptir.

TEKNİK ÖZELLİKLER;

  • Standart futbol topu 5 numara,
  • Güçlendirilmiş kauçuk iç lastik özelliği,
  • Nike AerowSculpt teknolojisi,
  • Günlük kullanım uygun 12 panelli tasarım,
  • Hava basıncı ve top şeklini koruma,
  • %60 kauçuk, %15 poliüretan, %13 polyester ve %12 EVA,
  • Zıt grafik desenli, dikkat çeken dış yüzey,
  • Büyük Nike Swoosh logosu,
  • Sportif ve göz alıcı tasarım.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR