LUMBERJACKPolar SweatshirtLumberjack Erkek Polar Nordic Erkek Polar Sweatshirt 100002989GRI
LUMBERJACKPolar SweatshirtLumberjack Erkek Polar Nordic Erkek Polar Sweatshirt 100002989GRI
LUMBERJACKPolar SweatshirtLumberjack Erkek Polar Nordic Erkek Polar Sweatshirt 100002989GRI

Lumberjack Erkek Polar Nordic Erkek Polar Sweatshirt 100002989GRI

0,00
Marka : LUMBERJACK
Fiyat : ₺599,90(KDV Dahil)

aliteli ve uygun fiyat avantajlı ürünleri ile en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Lumberjack’in dayanıklı materyaller kullanarak yeni sezon erkek grubu, polar ceket kategorisinde tasarladığı M Sn165 Nordic Polar 2Pr modelleri; S – 2XL beden aralığında satışa sunulmaktadır.

Yeni sezona farklı renk seçenekleri ile giriş yapan Lumberjack M Sn165 Nordic Polar 2Pr erkek polar ceket modelleri, tam boy fermuarlı kapanışa sahip yapısıyla kolay kullanım sunmaktadır. Dik yakası ile soğuk havayı dışarıda bırakan M Sn165 Nordic Polar 2Pr erkek polarları, her stille rahatlık kombinlenebilmektedir.

Kaliteli ve Dayanıklı Malzeme…

Lumberjack M Sn165 Nordic Polar 2Pr erkek polar ceket modellerinin üretiminde polyester malzeme tercih edilmiştir. Regular Fit kalıpla tasarlanan M Sn165 Nordic Polar 2Pr erkek polar ceket modellerini; ister tek başına, ister iç katman olarak rüzgarlık içinde kullanabilirsiniz.

Sportif ve Kullanışlı Tasarım…

Uzun süreli kullanım sunan dayanıklı yapıda günlük kullanıma uygun olarak tasarlanan Lumberjack M Sn165 Nordic Polar 2Pr erkek polar ceket modellerinde bulunan iki adet fermuarlı el cebi bulunmaktadır. Böylece kişisel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Lumberjack M Sn165 Nordic Polar 2Pr erkek polar ceketleri, göğüs bölgesine eklenen bir adet fermuarlı dik cep özelliği ile hareketlendirilmiştir.

TEKNİK ÖZELLİKLER;

  • Regular Fit kalıp yapısı,
  • Dik yaka ile rüzgar kesme,
  • Polyester ana malzeme,
  • Tam boy fermuarlı kapanış,
  • Fermuarlı el cepleri,
  • Göğüste fermuarlı dik cep detayı,
  • Yumuşak ve sıcak tutan tasarım.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR