Blog Başlık

  •  

    Bere, yüzlerce yıldır var olan, günümüzde de sıklıkla kullanılan oldukça şık bir aksesuardır. www.sahilspor.com olarak bizde siz değerli müşterilerimize baştan sona bere yapımını anlatarak kış aylarında vazgeçilmez olan berelerin yapım aşamasını inceledik.

    .
  •  

    Vücudunuzun gün içinde hareketi esnasında muhtemelen en çok yük binen organ ayaklarınızdır.www.sahilspor.com olarak ayak sağlığının önemini gözönüne alarak hava alan, rahat, kaymaz taban gibi özellikleri ile ön plana çıkan ayakkabı tabanı modellerini sizler için inceledik.

    .
  •  

    Zemine bağlı olarak seçeceğiniz ayakkabı tarzının da değişeceğini lütfen unutmayın. Okul ve özel spor salonları gibi epoksi kaplı zeminlerde tabanı daha yumuşak ayakkabılar tercih etmelisiniz. Sokak, okul bahçesi gibi beton ve tırtıklı zeminlerde kaymayan zemin tutuşu güçlü voleybol ayakkabıları tercih etmelisiniz.

    .
  •  

    Yağmurlu havalarda, üzerinizde bir koruyucu olmazsa tüm kıyafetleriniz ıslanabilir. Bu kapsamda özellikle sonbahar ve kış aylarında, yağmurluk ve mont kullanımı ön plana çıkar. Bu yüzden yaptığınız kombine her zaman için bir yağmurluk veya mont ekleyebilirsiniz. Yağmurluklar ve montlar sizi yağmurdan koruyacak özel maddelerden tasarlanmış üst kıyafetleridir. Bu blog yazısında, yağmurluğunuzu veya montunuzu seçerken dikkat etmeniz gereken maddeleri inceleyeceğiz.

    .
  • Şubat 16, 2021

     

    Bahse konu yelek modelleri, takım elbiselerinizi kombinlediğiniz yelek modelleri değil. Aksine, dışarıda spor yaparken veya outdoor aktiviteleri gerçekleştirirken sizi soğuktan koruyacak, içinizi ısıtacak, rahat ve kullanışlı olan pofidik yelek modelleri konusundan bahsediyoruz.

    .
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR